Stefan

Härliga Stefan har nu hittat sitt föralltidhem! Lycka till fina killen! 🩵

Jag heter Stefan och är snart 2 år gammal. När jag hittades i ett garage var jag både undernärd, skygg och hade svårt för att lita på människor. Men jag märkte snart att man faktiskt kunde lita på de där människorna som jag bor hos nu. När jag först kom så fick människorna som hastigast klappa mig, men inte mer än så. Men jag kom snart på att man kan ju faktiskt prata med de där människorna. Jag har sakta men säkert utvecklat mitt språk och de jag bor hos säger att jag är riktigt pratsjuk. Ibland går jourhemsmatte på toaletten och stänger dörren, vilket inte är okej för då kan jag inte komma in. Då måste man högljutt prata så har man kanske en chans att få komma in.

Jag har märkt att det är riktigt mysigt när människorna klappar på en. Det är faktiskt till och med helt okej att bli klappad när jag ligger och vilar eller sover…..mysigt! Under mitt år i jourhemmet så har jag verkligen gjort stora framsteg, speciellt den sista tiden säger jourhemsmatte.

Jag är en riktig spillevink med mycket energi. I huset där jag bor har jag under min uppväxt haft flertalet jämnåriga kattkompisar och det är riktigt kul att gå på upptåg och busa med mina kompisar. Men jag gillar inte killarna, jag tycker de är hårdhänta och burdusa. Jag vill helst inte ha med killarna att göra, men tjejer det gillar jag. De är mjuka fina varelser som jag gärna leker och kelar med.

Jag behöver lite extra omvårdnad när det gäller den mat jag äter. Jag behöver blanda ut min vanliga mat med ett foder som heter Oral Care (mängd ca 25%).

Stefan är:

💚 Kastrerad

💚 Chipmärkt

💚 Vaccinerad

💚 Vill gärna vara ensamkatt eller bo med en honkatt

💚 Vill gärna bo tillsammans med hund

Adoptionsavgift: 1800:-

Är Stefan katten för dig? Skicka in din intresseanmälan till oss! ⬇️

Pigall4 maj, 2024 Polly13 april, 2024 Zack6 april, 2024 Noisette21 mars, 2024 Kattörhängen17 mars, 2024