Tösen

Mysiga Tösen har fått komma till sitt föralltidhem! 🩷

Jag heter Tösen och blir 14 år i år. Jag växte upp som stallkatt så jag älskar att vara utomhus och ligga och sola mig i gräset. Att ha friheten att kunna gå som jag vill och ha tillgång till utomhusvärlden är väldigt viktigt för mig. Det absolut bästa med att vara utomhus är att rulla runt på marken och spinna, men det händer att jag tar ett och annat byte då jag är en fena på att jaga. De mysigaste stunderna är när min familj vill vara utomhus med mig och vi kan hålla varandra sällskap. I jourhemmet där jag bor håller jag gärna grannarna sällskap de gånger de äter sin middag utomhus.

Vissa kanske skulle beskriva mig som envis, själv tycker jag att jag är tydlig med vad jag vill. Jag är tydlig med om jag ska bli klappad eller inte, när jag ska ha mat och när jag ska få gå ut. Men får jag inte som jag vill accepterar jag det och går och lägger mig i sägen för att sova istället. Jag är bra på att ta hand om mig själv eftersom jag är en självständig katt. Men att vara ensam för mycket blir ganska tråkigt, så jag står alltid redo vid dörren för att välkomna min tillfälliga matte när hon kommer hem från jobbet. På nätterna sover jag alltid hos henne i sängen – det är ju så mysigt att sova bredvid någon!

Något livet lärt mig är att undvika slagsmål, så jag tycker inte om att slåss. Andra katter upplever jag ofta som ganska störiga så jag försöker undvika dem så gott det går. Jag trivs bäst i mitt eget sällskap utan att bli störd av andra katter.

Tösen är:

💚 Kastrerad

💚 Chipmärkt

💚 Vaccinerad

💚 Behöver tillgång till utevistelse

Adoptionsavgift: 1800:-

Är Tösen katten för dig? Skicka in din intresseanmälan till oss! ⬇️


							
Pip1 juli, 2024 Mini Ture Skotte27 juni, 2024 Pigall4 maj, 2024