Vanjie och Miso

Systrarna Vanjie och Miso har nu hittat sitt föralltidhem!

Vi är två systrar på 3 år som letar efter ett hem tillsammans. Vi älskar att vara utomhus så att få bo i hus med tillgång till trädgård hade varit drömmen för oss båda.

Mitt namn är Vanjie och det är jag som är tigrerad. Jag är väldigt framåt men kan bli lite försiktig och blyg i början, men jag är absolut inte svårflörtad. Det bästa jag vet är att få vara ute och känna den friska luften, klättra i träd och känna gräset under mina tassar.

Mitt namn är Miso och det är jag som är svart. Jag är lite mer försiktig än min syster och kan vara lite blyg gentemot de jag inte känner. Men jobbar du lite för min tillit och kanske ger mig en och annan Dreamies går det ganska snabbt. Glömmer du ta med Dreamies så är det inga problem för då visar jag dig var de finns. Jag gillar också att vara utomhus men är lite mer sansad ute än vad min syster är.

Vi gillar båda att ligga och sova i sängen tillsammans med de där människorna. Ibland kan det bli lite trångt, men det är helt okej för oss. Vi har alltid bott tillsammans så vi kan inte tänka oss delat boende utan vill flytta tillsammans. Boendet ska vara utan småbarn, för det gillar vi inte. Lite äldre barn är okej.

Vanjie och Miso är:

💚 Kastrerad

💚 Chipmärkt

💚 Vaccinerad

💚 Ska flytta tillsammans

Adoptionsavgift: 1800:-/katt

Är Vanjie och Miso katterna för dig? Skicka in din intresseanmälan till oss! ⬇️

Pigall4 maj, 2024 Polly13 april, 2024 Zack6 april, 2024 Noisette21 mars, 2024 Kattörhängen17 mars, 2024