Alice

Igår, 6/8, flyttade lilla fina Alice till sitt nya hem i Landskrona.

Alice kom in till oss 27/5 efter att hennes ägare avlidit. Hon är 4 år och kastrerad, chippad och vaccinerad 1 gång. 2:a vaccineringen får hon 18 juli och är sedan redo för adoption.

Jag heter Alice och kom till djurskyddet för jag blev djuränkling. Det var läskigt i början med flytt, nya människor och andra djur. För mig är det viktigt att jag får ha ett “hemligt ställe” där jag kan få gömma mig och vara ifred.

Det förstod inte jourhemmet som letade upp mig hela tiden. Nu har jag förstått att de var oroliga för mig. Till slut hittade jag ett så bra ställe att de inte kunde hitta mig. Jag smög ut på nätterna och bekantade mig med nya huset och de andra djuren. När jag var klar med det hoppade jag upp i sängen och människorna och de fick kela med mig och klappa mig. Ni kan inte ana hur kelen jag är, det är så mysigt. Numera kommer jag fram tidigare och tidigare för varje dag. Det blev lite stressigt när jag kom fram så sent. Jag skulle äta, gå på lådan och hinna kela innan de gick och lade sig. Nu räcker det att de öppnar garderoben (ja det är här jag gömmer mig, och jag vet att de vet men, det gör inget längre) och kallar på mig så kommer jag som ett skott.

Jag är numera en pratglad och social katt, men är fortfarande lite nervös, men oj vad jag tycker livet är toppen.

Lite att tänka på innan du adopterar mig. Jag behöver min hemliga plats, jag öppnar dörrar så försök inte stänga mig ute för då öppnar jag alla dörrar som finns, jag är pratglad och kelen bara jag får min egentid.

Pigall4 maj, 2024 Polly13 april, 2024 Zack6 april, 2024 Noisette21 mars, 2024 Kattörhängen17 mars, 2024