Judit

Idag, 3/6, fick fina Judit flytta till sitt nya hem i Hofterup. Hon togs in 31 mars efter att ha observerats av ett flertal människor på Suellsgatan. Det var kärlek vid första ögonkastet och hon var genast framme och undersökte sitt nya hem och alla leksakerna.

Judit är en fin liten flicka som letar efter sin familj som kan göra hennes kommande år till så mycket bättre än hennes första. Hon är född 2015 och finns i jourhem i Landskrona. Klar för adoption när hon fått sin 2:a vaccinering.

Hon tycker om att ligga högt uppe i ett kattorn, helst i solen, och titta ut på fåglarna utanför. När hon inte lapar sol så tycker hon om att utforska i lägenheten, titta ut genom andra fönster och när hon leker så älskar hon att leka med fjäderleksaker.

P.g.a. hennes början i livet inte varit så bra så är hon lite nervös vid snabba rörelser men hon älskar så att bli klappad att hon snabbt kommer tillbaka igen för att bli kliad bakom öronen. Hon vill inget hellre än att bli älskad.

Hon är lite försiktig i början. De första veckorna i jourhemmet lämnade hon inte rummet hon var i trots att dörren var öppen. Det är precis som om hon var rädd att ta för mycket plats. Judit har också varit väldigt försiktig i sina kontakter med de andra katterna i jourhemmet. Hon har ett litet handikapp och det är att hon är stum sedan födseln och kan alltså inte jama som andra katter. 

Pigall4 maj, 2024 Polly13 april, 2024 Zack6 april, 2024 Noisette21 mars, 2024 Kattörhängen17 mars, 2024