Leche

Idag, 10/12, var Leche äntligen redo att flytta till sitt nya hem i Landskrona.

Leche finns i jourhem i Hofterup. Han är en av katterna som togs in från en kattkoloni på Österlen den 19/9. Han var ensamkattunge född av en förvildad mamma och har inte haft kontakt med människor innan han kom in i jourhemmet, annat än att han fått mat.

Han är en väldigt nyfiken kille som övervakar på håll. Leche har gjort stora framsteg i sin socialisering på kort tid, men har lång väg kvar, och söker någon som har tid och tålamod och vet vad det innebär att ha en nyfiken ”skyggis”.

Leche är försiktig av sig och gillar inte hastiga rörelser. Jourhemmet har fått klappa honom ett fåtal gånger. Han har en kattkompis i jourhemmet som han kommer mycket bra överens med och som hjälper honom att göra framsteg, och han kräver en kattkompis i kommande hem med, för att känna trygghet. Leche älskar leksaker av alla möjliga slag.

Leche har problem med hörseln. Han är inte helt döv. Hör, men inte fullt ut, han kan sitta på spisen som larmar utan att han märker det så innekatt är ett måste. Leche har full koll på sin omgivning och jourhemmet upplever att han känner vissa ljud genom vibrationer i golvet.
Pigall4 maj, 2024 Polly13 april, 2024 Zack6 april, 2024 Noisette21 mars, 2024 Kattörhängen17 mars, 2024