Lucas

Lucas är den första utav våra katter som fått flytta till nytt hem 2021. Han har flyttat till en familj i Sandvången i Landskrona.

Lucas,från Säby, född 1/6-20.

Uppdatering 2020-12-20 Denna eleganta herre som är på väg att blomma ut till en riktig mysig katt. Han har varit en duktig storebror till vår lilla kortlek Spader, Ruter och Klöver. Nu har de flyttat och Lucas saknar sina kompisar. Han behöver ha en aktiv kompis i sitt nya hem. Du måste också vara beredd på att ge honom lite tid att lita på dig. När han väl gör det är han en mysig katt.

Uppdatering 2020-09-20. Lucas är mammas ögonsten men han börjar också bli riktigt självständig. Han är alltid med på lek eller brottning, helst med systern Inez. Om det finns en vrå eller skrymsle att utforska så hittar man honom där t.ex. uppe på gitarrfodralet eller inne i garderoben. Han är trygg och nyfiken. Men som gängets enda kille så mopsar han sig inte mot ledartjejen. Där väljer han hellre att släppa leksaken än att försvara den.

Lucas är nyfiken på nya saker. Nyfikenheten vinner alltid över rädslan för det okända. Gillar att leka. En bestämd kille som visar sin egen vilja.

Polly13 april, 2024 Zack6 april, 2024 Noisette21 mars, 2024 Kattörhängen17 mars, 2024 Hjärtörhängen med tassavtryck