Marion

Idag 30/1 har Marion flyttat till sitt nya hem i Viken. Lycka till Marion!

Uppdatering 2020-12-25 Marion kom in till oss definitivt den 18/9 för vi fick vi släppa ut henne igen så vi kunde fånga in hennes ungar. Marion är en supersnäll och go katt. Hon älskar att bli klappad bakom öronen och vänder och vrider sig av njutning, något annat hon tycker om är att bli kliad på magen. Marion älskar att ligga och sova i soffan sidan om jourhemsmatte men absolut inte i knäet. Hon ska inte bo med små barn, men barn från 10 år och uppåt kan fungera om dom är relativt lugna och låter henne vara för annars kan hon bitas. Det mest lämpliga hemmet är ett hem utan barn eller ett med äldre personer. Hon SKA inte vara utekatt då hon älskar att vara inne i värmen.

Marion hittades vid sopstationen i Asmundtorp och visade sig ha två ungar som också fångades in. Hon är väldigt lugn och älskar att sova i soffan, sängen eller på en annan mysig plats. Marion är inte jätteförtjust i andra katter och vill helst vara för sig själv. Det bästa hon vet efter att sova är att bli borstad. Marion gillar att bli klappad men kan bli väldigt irriterad om man gör det på fel plats eller för länge. Hon är generellt en väldigt fin och mysig katt.
Du som är intresserad av att adoptera Marion måste ge henne den tid hon behöver och ha tålamod med henne då hon tar lite längre tid på sig att känna tillit till människor. 

Polly13 april, 2024 Zack6 april, 2024 Noisette21 mars, 2024 Kattörhängen17 mars, 2024 Hjärtörhängen med tassavtryck