My

Söta My har hittat sitt föralltidhem! Lycka till fina du! ❤️

Jag heter My och är en tjej på 10 år. Större delen av mitt liv har jag levt som hemlös i ett koloniområde men under vissa perioder så har det funnits snälla människor som förbarmat sig över mig. Jag bor nu sedan en tid tillbaka i ett jourhem där jag blir väldigt väl omhändertagen.

Under min första tid i jourhemmet så var jag väldigt skygg och gömde mig största delen bakom soffan där jag kände mig trygg. Men efterhand har jag börjat finna mig tillrätta och jag känner nu att jag kan slappna av. Numera gömmer jag mig inte utan är tvärtom nyfiken och kommer ofta och kollar vad som är på gång, speciellt i köket. Annars ligger jag gärna i min favoritfåtölj eller sitter och spanar ut i fönstret. Leker en stund kan jag också göra när andan faller på.

Jag är lite avvaktande när de där människorna är i närheten även om jag blivit mycket modigare. Jag har upptäckt att det faktiskt är ganska mysigt att bli klappad en stund, när jag vill!!!

Jag skulle vilja komma till ett hem där jag får vara ensam katt och där människorna har tålamod med mig. Jag behöver tid på mig att känna tillit och trygghet. Men vem kan motstå mina vackra svarta päls och mina outgrundliga ögon.

My är:

💚 Kastrerad

💚 Chipmärkt

💚 Vaccinerad

Adoptionsavgift: 1800:-

Är My katten för dig? Skicka in din intresseanmälan till oss! ⬇️

Pip1 juli, 2024 Mini Mossi8 juni, 2024 Pigall4 maj, 2024 Polly13 april, 2024