Puma

Fina Puma har hittat sitt föralltidhem! ❤️

Jag heter Puma och är ca 2 år gammal. Jag fick hjälp av några snälla människor för ca ett år sedan då jag hade kattungar att ta hand om men var samtidigt undernärd och skygg. Nu har jag återhämtat mig och är en vacker elegant dam med min ljusa tigrering och vackra gröna ögon. De jag bor hos säger att jag är en tuff brud i lyxförpackning……

Trots att jag haft det tufft så mår jag nu mycket bättre. Jag är en tuff katt som definitivt skyddar mitt revir och kan slåss för att försvara det. De andra katterna i jourhemmet, unga som gamla, tycker jag om men kommer det en ny katt så kör jag bort den med bestämdhet. Ja, jag har en stark vilja….. Jag kan bo tillsammans med andra katter men jag behöver få tid till att lära känna den nya katten så jag inte jagar bort den direkt.

På tal om att jaga! Jag är en superb musfångare. Grannskapet är helt fritt från möss. Jag tycker om att gå ut lite kortare rundor men det är oftast endast för att fånga några möss. Jag tycker inte om dåligt väder såsom regn och blåst, då är jag hellre inomhus. Det stör mig inte alls om jag inte kan gå ut på några dagar.

De jag bor hos säger att jag verkligen blommat ut den sista tiden. Jag har börjat uppskatta det här med att kela och jag visar det väldigt tydligt. Men det ska vara när jag tycker att vi ska kela. Jag är en nöjd katt och visar det gärna genom att ständigt ha min svans i rörelse. Jag har även börjat prata en hel del, både med människorna och med mina kattkompisar och det är ofta jag som bjuder in till lek med de andra katterna.

Puma är:

💚 Kastrerad

💚 Chipmärkt

💚 Vaccinerad

💚 Kan bo tillsammans med hund

Adoptionsavgift: 1800:-

Är Puma katten för dig? Skicka in din intresseanmälan till oss! ⬇️

Pigall4 maj, 2024 Polly13 april, 2024 Zack6 april, 2024 Noisette21 mars, 2024 Kattörhängen17 mars, 2024