Scilla

Idag 27/9 har Scilla flyttat till sitt nya hem i Klagstorp. Lycka till Scilla.

Scilla finns i jourhem i Malmö. Scilla, troligen född i början på november 2020, är numera en pigg, glad och aktiv kattflicka. Hon har blivit kastrerad, vaccinerad 2 gånger och chippad, och är nu klar för adoption.

Den här lilla sötnosen tog vi in lördagen 15/5. Hon var väldigt rund om magen. Hon vägde 1,9 kg. Scilla som vi kallar henne fungerar jättebra med kaninen i jourhemmet. Den lilla tjejen är helt slut. Hon bara äter och sover (sidan om matskålen) rädd för att missa nästa portion. Scilla har varit hos veterinären idag och var tack och lov inte dräktig men hon är full med mask och har öronskabb. Om allt går som det ska, så räknar vi med att hon kan adopteras ut om ca 4 veckor när hon har fått nödvändig veterinärbehandling.

Scilla är en så söt kattunge. Hon är väldigt lekfull och hennes favoritleksaker är små leksaker hon kan jaga över hela golvet. Scilla är också en väldigt gosig katt. Direkt när man börjar klappar henne lägger hon sig ner på rygg och börjar spinna. Hon har även en god aptit och vet om att respektera kaninen i jourhemmet

Polly13 april, 2024 Zack6 april, 2024 Noisette21 mars, 2024 Kattörhängen17 mars, 2024 Hjärtörhängen med tassavtryck