Pontus

Pontus flyttade till sitt nya hem i Landskrona 23/11.  Lycka till Pontus!

Den 26/9 2021 hämtade vi Pontus i nya hemmet i Helsingborg. Tyvärr gillade katten som redan fanns i hemmet inte Pontus, utan blev väldigt stressad av hans energi. Pontus har blivit en riktigt stor och ståtlig kille som både tycker om att kela och busa. Han är mycket social och trevlig. Eftersom han haft problem med sina öron har han lite balansproblem. Det är inget som hindrar honom när han leker och busar, men Pontus måste vara innekatt och behöver en kattkompis som han kan leka med.

Fina Pontus har nu, 4 maj 2021, flyttat till sitt nya hem i Helsingborg där han fått en kattkompis. Han har blivit adopterad av en vän till jourhemsmatte. Hon blev förtjust i Pontus och lämnade in en intresseanmälan direkt.

Pontus hittades instängd i en källare i Helsingborg av fastighetsägaren. Han var bara skinn och ben och vägde 2.6 kilo när han vägdes i jourhemmet några dagar efter att han kommit in. Nu är han uppe i sin normalvikt på 4,5 kilo. Pontus var i så dåligt skick och behövde tid att återhämta sig så det tog tid innan han kunde bli vaccinerad, chippad och kastrerad. Han hade även problem med sina öron och hade balansproblem p.g.a. detta. Nu är han behandlad och mår bra och vi önskar honom lycka till i nya hemmet. 

Polly13 april, 2024 Zack6 april, 2024 Noisette21 mars, 2024 Kattörhängen17 mars, 2024 Hjärtörhängen med tassavtryck