Tving

Igår, 13/11, flyttade lilla Tving till sitt nya hem i Lund.

Tving fanns i jourhem i Landskrona.

Tving är en helt underbar liten kattkille. Gosigare katt än Tving, eller Tvingeling, som han ibland kallas här hemma, får man leta efter. Han är en riktig knäkatt som kryper upp i det ena knät efter det andra, och håller dig gärna sällskap i köket. Tving kastar sig resolut ner på golvet eller intill dig i soffan och ber om kel. Allra helst under hakan där han har en söt svart fläck, då njuter han så till den milda grad att han kan börja dregla lite. På kvällen vill han gärna att du leker med honom, han är duktig på att jaga efter leksakerna men är nöjd med att vara inne där det serveras mat regelbundet och man kan få gosa. Tving är lite försiktig med barn men annars ganska orädd av sig. Uppkallad efter byn han hittades i.
Han har blivit chippad, vaccinerad 2 gånger och kastrerad och är nu redo för adoption.
Vi fick ett nödrop om Tving i augusti. Han hade då sprungit till synes övergiven i ett sommarstugeområde i Tving (Karlskrona) hela sommaren.
Boende i området har kontaktats för att hitta ägare. Flera har sett honom men känner inte till någon ägare. Han var då cirka 6 månader gammal, ej kastrerad, chippad eller öronmärkt. Han var jättemager och full av fästingar när han togs in.

Polly13 april, 2024 Zack6 april, 2024 Noisette21 mars, 2024 Kattörhängen17 mars, 2024 Hjärtörhängen med tassavtryck