Katthälsningar

Romeo och Julia

Julia och Romeo

Här kommer en hälsning från oss i Hammerdal!

Vi mår bra och trivs toppen-bra här i vårt nya hem. Här finns mycket spännande att utforska. 
Fast vi tycker husse är lite feg ibland, vi skulle bra gärna vilja komma utomhus också…fast vi tjatat har han inte vågat det ännu. Då börjar han att prata om en rastgård till våren.
Annars kommer vi och husse väldigt bra överens, vi trivs utomordentligt bra tillsammans, han tycker mycket om oss, han säger att vi är härliga katter!
Och så fiskar han, kokt gädda är en riktig höjdare tycker vi. 
Och vad kul att vi är 2, då kan vi leka, busa och jaga varandra. Gott om plats här att springa på.
Vi hör av oss!
Husse hälsar så mycket också!

Berlioz

Hej! Berlioz här! Idag fyller jag 1 år! Jag är en stor kille nu. Matte tycker att jag är jättebusig och söt, snygg, snäll, snuttig och smart! ❤️😃 Idag har jag fått tonfisk, det var jättegott! Och så fick jag en konstig matskål. Matte kallar den för aktivitetsskål, så att jag får jobba lite för att äta mitt torrfoder. Den var cool, räknade snabbt ut hur den fungerade ☺️🥳 Vill tacka er för att ni räddade mig, och matte är så glad att hon fick adoptera mig. Och jag älskar henne, följer henne överallt, för hon kan ju ha nåt gott i närheten 😊 och så vill jag vaka över henne 🙂 Jag har en klok storasyster som jag älskar och respekterar. Vi busar mycket ihop. Sedan ligger jag på mattes bröstkorg heeeela natten och sover. Jag mår så bra och har det gott. Hälsningar Berlioz ❤️


Kosmos hälsar att han älskar sin nya matte och njuter av att gosa i soffan med henne!


Här kommer en hälsning från Maj Gull och Ella Karin. De leker och busar i hela sitt stora hus, men ibland vilar de på sängen. De heter nu Ronja och Sonja.


Senast uppdaterad: 10 mars, 2020

Gamla vänner!

Här samlar vi hälsningar från katter vi omplacerat. Vi är jätteglada när nya mattar och hussar hör av sig och berättar hur det går för katten i det nya hemmet. Vi tar gärna emot hälsningar från er som tagit hand om en eller flera katter från vårt katthem. Skicka hälsningen, gärna tillsammans med en bild, så ser vi till att den kommer in på hemsidan under Katthälsningar. (Har ni gett katten ett nytt namn, skriv gärna det gamla i mailet.) Maila till
katthem.jamtland@djurskyddet.se