Katthälsningar 2020


Johnny Cash

Hejsan! Jag adopterade Johnny Cash eller nu så kallade Ludde av er, så tänkte skicka bild här på lilla Ludde så ni vet att han har det bra.


Clarabella och Cher

Clarabella & Cher har det toppenbra hos sin nya familj. Sover tryggt när familjen ser på tv.


Twix och Nougat

Syskonen Twix och Nougat har gjort sig hemmastadda.


Romeo och Julia

Här kommer en hälsning från oss i Hammerdal! Vi mår bra och trivs toppen-bra här i vårt nya hem. Här finns mycket spännande att utforska.  Fast vi tycker husse är lite feg ibland, vi skulle bra gärna vilja komma utomhus också…fast vi tjatat har han inte vågat det ännu. Då börjar han att prata om en rastgård till våren. Annars kommer vi och husse väldigt bra överens, vi trivs utomordentligt bra tillsammans, han tycker mycket om oss, han säger att vi är härliga katter! Och så fiskar han, kokt gädda är en riktig höjdare tycker vi.  Och vad kul att vi är 2, då kan vi leka, busa och jaga varandra. Gott om plats här att springa på.
Vi hör av oss!
Husse hälsar så mycket också!


Gunsan

Mashiii (fd Gunsan) kom till oss i Våras och lever livet. Här en bild från sommarstugan där hon springer runt fritt om somrarna. Hon går också fint ihop med våra tre små barn!


Keita

Hälsningar från Keita, som nu kallar sig Gimli, till katthemmet. Nu har han bott hos oss i lite mer än en vecka och fått kompisar att leka med. Allt har gått jättebra under ”inskolningen” och han verkar stortrivas.

Här kommer några bilder som tagits sedan inflyttningen.


Smulan

Här kommer en hälsning från fina Smulan. Hon lever det bästa livet en kattdam kan med ett helt hus och en matte alldeles för sig själv. Bilderna är från i somras när jag och Alex duschade och borstade henne efter att hon krupit in under en kamin och fyllt pälsen med aska. Hon njöt i alla fall av ompysslingen efter den där inte lika mysiga duschen! Smulan har verkligen gett sig hän åt matte, och hoppar upp i hennes knä för att mysa och bli borstad så fort hon sätter sig i fåtöljen.


Solo och Queen Apailana

Hej! Vi har adopterat Solo i 2019 och Apailana i 2020. De mår bra


Olaf och Arthur

Här är Olaf och Arthur nu! De älskar att sova på min säng och ibland i deras hus då, dom är så snälla och gosiga. Blev ännu mer duktiga om hur man ska strike en pose på kamera!


Twix och Nougat

Hej. Här kommer en liten uppdatering från Twix och Tösen (Nougat). Det är bara Tösen som fortfarande ser ut som en kattunge. Twix har dragit iväg och blivit både stor och tung, inte tjock utan mer kraftig. Har ni någon info kring deras föräldrar? Twix älskar att vara ute och upptäcka världen medan Tösen är lite försiktigare och tittar gärna på brorsan genom fönstret. Hur som helst trivs vi tillsammans


Sammy

Här kommer en hälsning från Sammy (som nu heter Ziggy), som trivs jättebra i sitt föralltidhem. Han är så gullig, snäll, busig, rolig, social, nyfiken och alltid godissugen. Dessutom en utomordentlig insektsjägare, vilket matte uppskattar! På kvällarna går han ut i koppel och tar sig en runda runt kvarteret, det är dagens höjdpunkt. Men han har även roligt dygnets andra 23 timmar, då han leker, jagar, gosar och brottas med storebrorsan Ozzy. Han har hjälp till med Ozzys artros, så han har verkligen förgyllt livet för honom med. Gardiner är roliga att klättra i och stickade/virkade saker av alla de slag (tröjor, filtar, dukar) är mycket roliga att bita hål i. Men det ger ger ju vardagen lite humor tycker matte. Han är helt enkelt perfekt och det känns verkligen som att han alltid var menad att komma till oss. Tack Djurskyddet för att ni kopplade oss samman! Speciellt tack till Inez som direkt föreslog Sammy när jag berättade om min katt Ozzy, det var den absolut perfekta matchningen.


Aeneas

Hej! På katthemmet kallade ni mig Aeneas men numera heter jag Sixten. Det passar mig riktigt bra då jag är väldigt busig av mig! Jag trivs toppen i mitt nya hem. Jag gillar att vara ute om dagarna och leka med min kattkompis, Zelda, fånga möss och alla andra kryp som rör sig. Inomhus gillar jag också att jaga saker, det är riktigt skoj! Så jag ser till så att matte och husse får bra motion av att leka med mig varje dag! Fortfarande leker jag med den gröna bollen som jag fick med mig från katthemmet. Det bästa som finns är att gosa med husse och matte då slår jag gärna kullerbyttor av glädje.
Kram från Sixten


Terrance och Tessa

Lite över ett halvår sedan Chloe (Tessa) och Vince (Terrence) flyttade hem till oss. Båda trivs jättebra här hemma och de mår bra i både vårt och varandras sällskap!


Carlo och Christian

Hej!
Skickade lite bilder på pojkarna Carlo och Pablo (Christian) som hälsar till er att allt är bara bra. De gillar att både mysa och busa men framför allt så älskar de mat.


Bingo

God jul önskar Mållgan (Bingo). Idag har jag varit 1 år hos min familj och kompis Pipen.


Sasha

God Jul hälsar Sasha som fyller ett år idag


Belle och Tingeling

God jul och gott nytt år! Hälsning från Kaylee och Alice (tidigare Belle och Tingeling)


Maya

Maya som jag adopterade för ett år sedan ligger och myser med Alice. Maya älskar att bli ompysslad av Alice, som gärna tvättar och sover ihop med Maya.


Senast uppdaterad: 6 september, 2021

Gamla vänner!

Här samlar vi hälsningar från katter vi adopterat ut. Vi är jätteglada när nya mattar och hussar hör av sig och berättar hur det går för katten i det nya hemmet. Vi tar gärna emot hälsningar från er som tagit hand om en eller flera katter från vårt katthem. Skicka hälsningen, gärna tillsammans med en bild, så ser vi till att den kommer in på hemsidan under Katthälsningar. (Har ni gett katten ett nytt namn, skriv gärna det gamla namnet i meddelandet) Skicka hälsningen till Djurskyddet Jämtlands katthem och pensionats facebooksida via messenger. Länk: Katthemmets facebooksida