Skyddad: Profilprodukter

Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

Senast uppdaterad: 8 mars, 2023

Medlemspris

Våra medlemmar och lokalföreningar beställer produkterna till ett lägre pris (gäller ej REDE-produkterna). Kom ihåg att fylla i ditt medlemsnummer eller vilken förening du representerar.

Gör så här för att beställa:

1. Fyll i antal och eventuellt storlek för de produkter du vill beställa. 2. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret längst ner på sidan och klicka på ”Skicka beställning”. 3. Vi skickar det du beställt till dig. Portokostnad tillkommer. Fakturan skickar vi till din e-post.

Portokostnad

Porto/fraktkostnader tillkommer och varierar beroende på storlek och vikt på brevet/paketet. Ett litet brev med exempelvis 1–3 pennor kostar 10 kr. Större brev kostar mer. Paket kostar 100 kr. Hör av dig vid frågor. Observera! Ej uthämtade paket debiteras med 200 kr.

Returer

Om du ångrar ditt köp och vill skicka tillbaka en produkt är det du som beställare som står för portokostnaden av returen. Du har 14 dagars ångerrätt. Paketera produkten på lämpligt vis och skicka till:

Djurskyddet Sverige, Hammarby Fabriksväg 25, 120 30 Stockholm. Skicka med följesedeln i paketet. När vi mottagit returen makulerar vi fakturan.

Om din produkt av någon anledning har skadats eller är felaktig står vi självklart för returkostnaden. Du har 14 dagars returrätt. Kontakta oss då för vidare instruktioner via info@djurskyddet.se eller 08-673 35 11

Vi hanterar dina personuppgifter enligt lagen GDPR och vår integritetspolicy.