Bli månadsgivare

Vill du hjälpa utsatta djur genom att skänka en gåva varje månad via autogiro? Att stödja oss regelbundet har stor betydelse. Det bidrar till att vi kan ha bättre framförhållning och planera vårt arbete med större kraft.

Vill du stödja oss månadsvis via autogiro behöver vi ett medgivande från dig för att få dra pengar från ditt bankkonto. Välj om du vill fylla i ett digitalt autogiromedgivande med hjälp av BankID eller om du vill få en blankett hemskickad som du sedan skickar till oss. Du väljer belopp när du fyller i autogiromedgivandet.

När ditt autogiromedgivande har blivit godkänt av banken skickar vi ut ett tackbrev tillsammans med en söt nyckelring.

Senast uppdaterad: 12 juni, 2024

Nyckelring till dig som tack!

Som tack får du en nyckelring med en söt mjukiskatt att använda som en påminnelse om ditt fina stöd. Nyckelringen mäter 11 cm och är testad enligt gällande säkerhetsregler i Sverige och Europa.

Bidra till att fler djur får nya hem!

En stor del av Djurskyddets arbete är vår djur- och jourhemsverksamhet. Våra djurhem hjälper ungefär 3 000 hemlösa djur att hitta nya hem varje år. Kattungen Modig som räddades av Djurskyddet Karlstad är bara ett exempel på vårt arbete. Vill du bidra till vårt arbete för djuren? Bli månadsgivare idag!

Autogiro

Läs mer om allmänna villkor för autogiro.