Samarbete med Best Friend

Sedan 2020 har Djurskyddet Sverige och Best Friend Sverige samarbetat. Samarbetet innebär att Best Friend stöttar våra lokala djur- och jourhem med kattströ.

Djurskyddet Sverige har valt att samarbeta med Best Friend av följande skäl:

Genom samarbetet med Best Friend får katterna på Djurskyddets djur- och jourhem tillgång till bra kattsand utan, eller till mycket låg, kostnad.  Eftersom våra djurhem drivs utan ekonomiska bidrag utifrån är denna typ av sponsring av verksamheten mycket värdefull.

Vi tycker att det är viktigt att våra sällskapsdjur får tillgång till kvalitetsprodukter, som t ex Cattia kattsand från Best Friend. Cattia kattsand är tillverkad av enbart naturliga material utan tillsatsämnen. Tack vare den unika sammansättningen har produkten en överlägsen förmåga att binda lukter och hålla lådan fräsch och luktfri. Cattia kattsand är speciellt dryg och räcker länge.

Om Best Friend:

Det är ingen hemlighet att vi på Best Friend älskar djur. Sedan 1973 har vi utvecklat produkter för hundar & katter – och alltid med djurets välbefinnande i fokus. Det är en ära att få förmånen att stödja djur i nöd via Djurskyddet. Detta för att ytterligare visa att det är en mycket viktig del i vårt arbete.

Senast uppdaterad: 13 september, 2021

Vill ditt företag samarbeta med oss?

Har ditt företag en idé om hur vi tillsammans kan arbeta för djurens bästa?

Kontakta Peter Solstedt som arbetar med våra företagssamarbeten:
peter.solstedt@djurskyddet.se
08-688 28 34