Företagsvänner GULD

Logga Hills

Hill’s Pet Nutrition

Hill’s Pet Nutrition är ett djurfoderföretag som vill hjälpa till att berika och förlänga den speciella relationen mellan människor och deras katter och hundar. En av hörnstenarna i Hill’s filosofi är att hjälpa katter och hundar att få den bästa möjliga omvårdnaden. Det innebär att de är med och stöttar djurhem över hela världen genom Hill’s Food, Shelter & Love.

 

 

MINIFINDER STÖTTAR VÅRT ARBETE FÖR DJUREN
MiniFinder erbjuder innovativa GPS-trackers inom flera områden, som djursäkerhet, personsäkerhet, stöldskydd och fordon. Deras GPS-tracker för djur möjliggör en effektiv spårning av katt, hund, häst, samt andra djur. Det är en effektiv säkerhetsåtgärd som ökar djurets trygghet vid utevistelser och sparar mycket oro för djurägaren.

Som medlem i Djurskyddet Sverige får du 10% rabatt på hela sortimentet när du uppger rabattkoden “Djurskydd”.

MiniFinder stödjer dessutom Djurskyddet Sverige med ytterligare 10% per order. Beställ deras produkter och var med och stötta vårt arbete för djuren!

Gå in på här! 

One Office

One Office är en personlig helhetsleverantör till företag där ni som kund har en och samma kontaktperson för samtliga era inköp.

En Kontaktperson, En Leverantör, En Faktura är våra ledord och vi vill även erbjuda service utöver det vanliga vilket ofta gör att vi blir rekommenderade till andra företag. Känns extra roligt att vara företagsvän guld åt Djurskyddet då också djur ligger nära våra hjärtan förutom att förenkla våra kunders vardag.

 

 

Best Friend

Det är ingen hemlighet att vi på Best Friend älskar djur. Sedan 1973 har vi utvecklat produkter för hundar & katter – och alltid med djurets välbefinnande i fokus. Det är en ära att få förmånen att stödja djur i nöd via Djurskyddet. Detta för att ytterligare visa att det är en mycket viktig del i vårt arbete.

 

Egmont Publishing

TEXT

Senast uppdaterad: 30 april, 2020

VÅRA FÖRETAGSVÄNNER

GULD

SILVER

BRONS

Vill ditt företag bli vår Företagsvän?

Som företag kan du göra stor skillnad för djuren.

Läs mer om våra olika stödpaket