Företagsvänner GULD

Ditt företag kan vara med och göra skillnad för djuren genom att bli vår Företagsvän och stödja oss genom olika stödpaket. Här presenterar vi våra nuvarande företagsvänner.


Logga Hills

Hill’s Pet Nutrition

Hill’s Pet Nutrition är ett djurfoderföretag som vill hjälpa till att berika och förlänga den speciella relationen mellan människor och deras katter och hundar. En av hörnstenarna i Hill’s filosofi är att hjälpa katter och hundar att få den bästa möjliga omvårdnaden. Det innebär att de är med och stöttar djurhem över hela världen genom Hill’s Food, Shelter & Love.

If Skadeförsäkring

Alla katter förtjänar ett hem och att få den omvårdnad som krävs för att vara friska och må bra. Försäkring är en viktig del i att kunna ge sin katt detta och i dagsläget är det få katter som är försäkrade. Därför väljer If att samarbeta med Djurskyddet och är dessutom Företagsvän Guld.

Vad innebär samarbetet?

  • Att Djurskyddet och If tillsammans kommer att arbeta med kunskapsspridning om varför det är viktigt att försäkra sin katt.
  • Att våra anslutna lokalföreningar som arbetar med omplacering av djur får tillgång till rabatterade djurförsäkringar för djuren som finns på våra djurhem/jourhem.
  • Att If donerar pengar till Djurskyddet för varje adoptant som väljer att försäkra sitt djur genom samarbetet.

Logga Best Friend

Best Friend

Det är ingen hemlighet att vi på Best Friend älskar djur. Sedan 1973 har vi utvecklat produkter för hundar & katter – och alltid med djurets välbefinnande i fokus. Det är en ära att få förmånen att stödja djur i nöd via Djurskyddet. Detta för att ytterligare visa att det är en mycket viktig del i vårt arbete.

Vivara Naturprodukter har specialiserat sig på att utveckla miljövänliga naturprodukter som fågelholkar, fågelmatare och bo för djur i material som tar ansvar för miljön. Vår fågelmat och foder är av högsta klass; antingen det handlar om rena sorter, mjölmask & levande foder eller fettprodukter använder vi bara kvalitetsråvaror.

Låt dig överraskas över de unika produkterna och de användbara tipsen som man får på köpet och som också gör att du kommer närmare naturen. Besök Vivara här.

Smådjurskliniken Din Veterinär

Smådjurskliniken Din Veterinär bedriver sedan 20 år tillbaka smådjursjukvård i Helsingborg. Våra 40 anställda veterinärer, djursjukskötare och djurvårdare brinner för att hjälpa djur och djurägare. Vår klinik har under alla år haft ett gott samarbete med Djurskyddet och flera av våra medarbetare har arbetat aktivt i den lokala styrelsen genom åren.

MINIFINDER STÖTTAR VÅRT ARBETE FÖR DJUREN
MiniFinder erbjuder innovativa GPS-trackers inom flera områden, som djursäkerhet, personsäkerhet, stöldskydd och fordon. Deras GPS-tracker för djur möjliggör en effektiv spårning av katt, hund, häst, samt andra djur. Det är en effektiv säkerhetsåtgärd som ökar djurets trygghet vid utevistelser och sparar mycket oro för djurägaren.

Som medlem i Djurskyddet Sverige får du 10% rabatt på hela sortimentet när du uppger rabattkoden ”Djurskydd”.

MiniFinder stödjer dessutom Djurskyddet Sverige med ytterligare 10% per order. Beställ deras produkter och var med och stötta vårt arbete för djuren!

Gå in på här! 

Zooplus.se 

Zooplus driver en internetplattform för handel med allt för husdjur. Sortimentet omfattar över 8000 artiklar och i Europa finns en aktiv kundbas på flera miljoner kunder.

Zooplus har möjlighet att ge stöd till djur i nöd genom regelbundna donationer till djurskydd. Med välgörenhetsmärket Zoolove donerar Zooplus stora summor pengar varje år till olika organisationer i de flesta europeiska länderna.

Djurskydd är en svår och ekonomiskt kostsam historia som endast kan fungera med frivilligt hjälpande händer. Det är därför Zooplus grundade välgörenhetsmärket Zoolove. Konceptet är det enklast möjliga: tio procent av försäljningspriset (exkl. moms) på varje såld Zoolove-produkt doneras till djurskydd.

Under perioden juli-december 2020 stöttade Zooplus Djurskyddet Sverige -stort tack!

Även sedan under perioden juli-december 2023 stöttade Zooplus Djurskyddet Sverige -stort tack! 

Mer information om Zoolove och om Zooplus finns här https://www.zooplus.se/info/about/zoolove

 

Senast uppdaterad: 15 maj, 2024

FÖRETAGSVÄN

GULD

SILVER

BRONS

Vill ditt företag bli vår Företagsvän?

Som företag kan du göra stor skillnad för djuren.

Läs mer om våra olika stödpaket