Djurskyddet Sverige söker engagemangschef

Vi söker nu en engagemangschef, en nyinrättad tjänst. Främsta uppdraget är att tillvarata, utveckla och stödja det engagemang som finns hos våra medlemmar och lokalföreningar. Som engagemangschef kommer du även ha huvudansvaret för våra arrangemang såsom förbundsstämma och utbildningar. Du kommer att vara chef över en nyinrättad avdelning på kansliet och är direkt underställd generalsekreteraren. Avdelningen innefattar verksamheten som rör föreningsutveckling, nationella arrangemang och värdegrundsmaterialet REDE.

Om dig
Du som söker ska ha erfarenhet av arbete i ideella organisationer på nationell nivå och har arbetat ideellt och/eller professionellt med att stödja lokalföreningar och dess styrelser samt har arrangerat utbildningar. Du har erfarenhet av att leda andra. Vi förutsätter att du delar organisationens grundläggande värderingar.

Om Djurskyddet Sverige
Riksförbundet Djurskyddet Sverige är en ideell organisation med drygt 11 000 medlemmar. Vi arbetar med frågor rörande sällskapsdjur, lantbruksdjur och till viss del med frågor om vilda djur. Vi arbetar med politisk påverkan och ger information till allmänheten. Vi har ett 40-tal lokalföreningar runt om i landet, varav många driver djurhem eller annan omplaceringsverksamhet av hemlösa djur.

Kansliet ligger i Hammarby Sjöstad och har idag 16 medarbetare. På vårt kontor finns även kontorshundar och ute i verksamheten kommer du att träffa djur, framför allt katter. Du kan läsa mer om organisationen på www.djurskyddet.se.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning. Placering är vårt kontor i Stockholm. Vi har kollektivavtal.

Kontaktperson och mottagare av ansökningar är generalsekreterare Åsa Hagelstedt
asa.hagelstedt@djurskyddet.se
Tel: 08-688 28 37

Facklig kontaktperson är Sandra Rönnsved
sandra.ronnsved@djurskyddet.se
Tel. 08-688 28 30

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till asa.hagelstedt@djurskyddet.se senast 23 januari.