Swisha din kärlek till hemlösa djur

På onsdag den 14 februari är det Alla hjärtans dag! Det vill vi uppmärksamma genom att höja en tass för alla hemlösa djur som behöver nya hem. Visa att ditt hjärta bankar för djuren och swisha en gåva till vårt arbete.

>> Swisha en gåva här

Du kan också välja att skicka ett digitalt hjärtogram till en annan djurvän.

Djurskyddets djur- och jourhem har de senaste åren hjälpt 2500–3000 hemlösa katter per år att hitta nya hem. En av alla katter som fått en ny chans i livet är Peps som fångades in av vår lokalförening Djurskyddet Landskrona. Peps var extremt undernärd, smutsig och tovig när han kom till ett av föreningens jourhem. Det visade sig att ett halsband hade fastnat runt hans mage och rygg. Det satt så hårt att han inte kunde röra sig ordentligt och hade orsakat stora sår som blivit infekterade.

Peps var otroligt tacksam över att få hjälp och mat. Det konstaterades att han var omärkt och ingen ägare kunde hittas. Så när Peps hade återhämtat sig var det dags att hitta ett passande hem åt honom. Han fick flytta in hos ett par där han trivs fantastiskt bra. Idag är han en lugn, trygg och glad katt.

Bild på Peps strax efter att han hittats

Tack för att du tänker på djuren på Alla hjärtans dag!