Förbundsstämma 2022

Djurskyddet Sveriges förbundsstämma 2022 hålls i Stockholm 7–8 maj. Alla medlemmar är välkomna, men det är enbart ombud från våra lokalföreningar som har rösträtt.

Varje lokalförening får anmäla ett ombud per påbörjat 200-tal medlemmar. Det innebär att föreningar med 8–200 medlemmar får anmäla ett ombud, föreningar med 201–400 medlemmar får anmäla två ombud osv. (Välj även ersättare, ifall den ni valt får förhinder.)

Djurskyddet Sverige bekostar ombudens uppehälle (kost och logi). Resebidrag går att söka i efterhand (blankett finns på intranätet). Kom ihåg att spara kvitton! Övriga deltagare är välkomna på egen bekostnad.

Prisexempel: Helpension enkelrum/dubbelrum lördag–söndag 2 000 kr. Enbart matpaket (fika, lunch, middag) lördag–söndag 800 kr.

Du som är ombud och inte har möjlighet att delta på plats kan delta i de formella besluten digitalt via mötesverktyget Zoom. Det är inte möjligt att delta i diskussioner digitalt. Kansliet erbjuder stöd till alla som behöver hjälp med att använda Zoom.

Tid: 7–8 maj
Stämman startar kl. 10 på lördagen och avslutas senast kl. 15 på söndagen. Ett mer detaljerat program skickas till alla anmälda.

Plats: Stämman hålls i ABF-huset, Sveavägen 41, Stockholm samt digitalt.
Boende på Elite Hotell Adlon, Vasagatan 42 i centrala Stockholm.

Alla som ska närvara på förbundsstämman, på plats eller digitalt, ska anmäla sig via formuläret nedan. Vi behöver din anmälan senast 22 april. Anmälan för dig som ska delta på plats är bindande! Avbokningar debiteras med 500 kr. Om du får förhinder går det bra att överlämna din plats till någon annan, meddela oss i sådana fall.

Kontakta Daniela Velarde på kansliet på daniela.velarde@djurskyddet.se eller 08-688 28 42 om ni har frågor.

Välkomna!

  Jag deltar

  På platsDigitalt

  Obs: Enbart ombud kan delta digitalt.

  Jag deltar som
  OmbudValberedningFörbundsstyrelsenNomineradRevisorAnnat

  Lokalförening
  Om du deltar som ombud för eller är styrelseledamot i en lokalförening.

  För ombud: Ladda upp ett underskrivet protokoll där val av ombud och ersättare framgår. Om du inte har protokollet tillgängligt nu går det bra att maila detta till info@djurskyddet.se.

  Ladda upp protokollet här

  Behöver du boende? Vilka dagar?

  Ja, fredag–lördagJa, lördag–söndagNej

  Kostpreferenser

  KöttätareVegetarianVeganDeltar digitalt (inga måltider)

  Eventuell allergi

  Någonting annat du vill att vi ska veta?

  Djurskyddet Sverige sparar dina personuppgifter och använder dem i ändamål relaterade till stämman. Uppgifterna kommer inte att delas med tredje part och inte sparas längre än relevant för detta ändamål. Läs vår integritetspolicy.