Föreningsdagarna 2021

Nu planerar vi äntligen för att kunna träffas fysiskt igen. Väl medvetna om att pandemin inte är över hoppas och tror vi ändå att vi kan träffas i oktober och att nästan alla är fullvaccinerade.

Tid:
Datum är 9–10 oktober. Vi börjar kl.10 på lördag och avslutar kl.14 på söndag. Det finns möjlighet att bo på hotellet från fredag för den som inte hinner resa på lördag morgon.

Plats:
Platsen är Hotell Elite Marina Towers i Stockholm (Skanskvarn, Danvikstull). Enklast är att ta taxi från centralen eller köra bil, vägbeskrivning skickas ut till alla anmälda.

Helgen har tre parallella spår: styrelse, djurhem och djurförsök. Målgrupp för respektive är styrelseledamöter i lokalföreningarna, djurhemsansvariga (anställda och/eller förtroendevalda) och ledamöter i de djurförsöksetiska nämnderna. Observera att programmet för ledamöterna i djurförsöksetiska nämnderna skickas direkt till berörda.

Utöver detta kommer ni få möta våra samarbetspartners Hills, Best Friend och If Skadeförsäkringar som berättar om sina erbjudanden till oss. Och så kommer det självklart finnas tid för utbyte föreningarna emellan och med kanslipersonal och förbundsstyrelse. Och så ska vi såklart umgås och äta gott tillsammans också, om än med större avstånd och försiktighet än vanligt.

Varje förening är välkommen att sända två deltagare utan kostnad. Vill ni komma fler är ni mer än välkomna, då betalar ni 1 000 kr för varje extra person. Resorna betalar ni i föreningarna själva, men för den som behöver kan man ansöka om resebidrag från förbundet på max 2 500 kr.

Anmäl er innan 24 september via formuläret längre ner på sidan.

Här hittar du programmet för djurhemsdelen!

Här hittar du programmet för styrelsedelen!

Telefon 08 – 673 35 11
Öppet Mån-Fre 9.00-15.00
E-post info@djurskyddet.se

Föreningsdagarna har passerat.

Kontakta kansliet

Telefon 08 – 673 35 11
Öppet Mån-Fre 9.00-15.00

E-post info@djurskyddet.se