Välkommen till förbundsstämma 2024

Den 4–5 maj håller Djurskyddet Sverige förbundsstämma på Aronsborgs konferenshotell i Bålsta. Till förbundsstämman är alla våra medlemmar välkomna, men det är bara ombuden från lokalföreningarna som har rösträtt.

Varje lokalförening får anmäla ett ombud per påbörjat 200-tal medlemmar. Det innebär att föreningar med 8–200 medlemmar får anmäla ett ombud, föreningar med 201–400 medlemmar får anmäla två ombud osv. (Välj även ersättare, om den ni valt får förhinder.)

Var:
Aronsborg konferenshotell Helgövägen, 746 30 Bålsta

Tider:
Förbundsstämman startar på lördagen den 4 maj klockan 11.00. Förbundsstämman kommer att avslutas på söndagen senast klockan 15.00. Information om avslutningstiden kommer att uppdateras.

Kost och logi:
Djurskyddet Sverige bekostar ombudens uppehälle (boende och mat) under förbundsstämman. För dig som behöver resa på fredagen och anlända innan förbundsstämman bekostar vi boende samt frukost lördag morgon men inte middag fredag kväll.

För övriga deltagare kostar helpension enkelrum/dubbelrum lördag–söndag 2 000 kr. Enbart matpaket (fika, lunch, middag) lördag–söndag 800 kr.

Digitalt deltagande:
Du som är ombud och inte har möjlighet att delta på plats kan delta i de formella besluten digitalt via mötesverktyget Zoom. Det är inte möjligt att delta i diskussioner digitalt. Kansliet erbjuder stöd till alla som behöver hjälp med att använda Zoom.

Tillgänglighet:
Lokalen ligger på entréplan och det finns hiss i både hotellbyggnaden och i huvudbyggnaden. I lokalen finns det hörslinga. Det är ingen tröskel i lokalen vi kommer vara i eller till restaurangen. Hotellrummen är ligger i en intilliggande byggnad.

Din resa:
I första hand reser ni och bor över lördag till söndag, om det inte är möjligt för er att resa samma dag, beroende på var ni bor så erbjuder vi boende även på fredagen. Resebidrag går att söka i efterhand (blankett finns på intranätet). Kom ihåg att spara kvitton! Resebidrag går att söka för max 3000 kr per tillfälle och förening, resebidraget betalas ut till föreningen.

Övriga deltagare är välkomna på egen bekostnad.

Det kommer att avgå en buss från Cityterminalen till Aronsborg på fredag kl 18.00 samt på lördag klockan 10.00

Anmälan:
Alla som ska närvara på förbundsstämman, på plats eller digitalt, ska anmäla sig via formuläret nedan. Vi behöver din anmälan senast 17 april.

Anmälan för dig som ska delta på plats är bindande! Avbokningar debiteras med 500 kr. Om du som är ombud får förhinder är viktigt att du anmäler det så tidigt som möjligt, så att en ersättare kan kallas in och få handlingar och övrig information.

Kontakta Daniela Kåhlman på kansliet på daniela.kahlman@djurskyddet.se eller 08-688 28 42 om ni har frågor.

Varmt välkommen till Djurskyddet Sveriges förbundsstämma 2024!

Anmälan är stängd.

Hör av dig till daniela.kahlman@djurskyddet.se för att se om det fortfarande går att ordna en plats på stämman. Du kan också delta som ombud digitalt på stämman. Mejla då namn och vilken förening du representerar till Daniela. Bifoga också ett underskrivet protokoll där val av ombud och ersättare framgår.