Swisha en sommarhälsning till en annan djurvän

Sommaren är här och många av er har njuter troligtvis av några sköna semesterveckor. Vi hoppas att du tänker på djuren lite extra i sommar. Ett sätt att göra det är att skicka en sommarhälsning till en annan djurvän och samtidigt stötta vårt arbete för djuren.

En viktig del av vår verksamhet sker hos våra lokalföreningar runt om i landet. Många av dem arbetar med direkt djurskydd genom omhändertagande och omplacering av katter, hundar, kaniner och andra djur – ett angeläget arbete som kräver mycket resurser. Många djur står på kö för att få hjälp att hitta nya hem.

En annan viktig del av vår verksamhet är vårt påverkansarbete för att stärka djurens skydd i lagen. Just nu hotas mjölkkornas rätt till att få gå ute och beta på sommaren av tunga aktörer. Bete är en del av kornas naturliga beteenden och de behöver det för att må bra. Vi arbetar för att stoppa de krafter som vill hålla korna ständigt instängda.

Visa ditt stöd för djuren samtidigt som du skickar en sommarhälsning till en annan djurvän!

Swisha en sommarhälsning här

Bildbanner med texten "Mottagaren får ett fint gåvokort till din telefon" och en bild på en mobiltelefon med gåvokortet.

Vill du stödja oss med en sommargåva utan att skicka ett gåvokort?
Swisha en gåva här eller till nummer 90 01 066 och märk gåvan med ”Sommar”. Du kan också sätta in en gåva på vårt PlusGiro 90 01 06-6 och märka gåvan med ”Sommar”. Tack!