Djurhemsutbildning online till specialpris

För Djurskyddet Sveriges lokalföreningar. Ladda ner inbjudan här!

Therese Lilliesköld är etolog och antrozoolog med kattexpertis. Just nu erbjuder hon er som har katthem anslutet till Djurskyddet Sverige rabatt på kursen med 30% (upp till fem deltagare från samma katthem) och 40% (fler än fem deltagare), dvs 1750kr per person upp till 5 personer och 1500kr per person över 5. Djurskyddet Sverige subventionerar med ytterligare 1500kr per förening.

Onlineutbildningen är en yrkesutbildning som uppfyller Jordbruksverkets alla krav på kunskap för att starta kattverksamhet och som dessutom innehåller både Antrozoologi (katt-människa relation) och berikning för katt! Dessutom har kursen ett särskilt fokus på djurskydd och går utöver nya djurskyddslagen även igenom specifika kattskyddsproblem och de nya föreskrifterna för hållande av katt.

I kursen ingår nedladdningsbar dokumentation samt personligt intyg efter avslutad kurs

Utbildningen består av inspelade föreläsningar, filmer och kursfrågor. Du får möjlighet att fråga och diskutera så mycket du vill med kursläraren. Vi träffas även och diskuterar online i kursrum då och då och du har tillgång till kursen så länge du behöver.

Läs tidigare deltagares utvärderingar här:
https://empatia.teachable.com/p/jobba-med-katt-yrkesutbildning

Ordinarie pris är 2 500kr per person. Just nu erbjuder Therese oss i Djurskyddet rabatt och från förbundets sida subventionerar vi ytterligare eftersom det inte blev någon djurhemsutbildning i vår.

Anmäl er direkt på hemsidan:
https://empatia.teachable.com/p/jobba-med-katt-yrkesutbildning

Ange koden KATTHEM30 för 30% och KATTHEM40 för 40%. Mejla sedan kvittot till info@djurskyddet.se så ersätter vi er med 1500kr.

Frågor? Kontakta Åsa Hagelstedt på kansliet, asa.hagelstedt@djurskyddet.se eller ring 08-688 28 37.

Läs hela inbjudan här!