Hjälp oss hjälpa djuren – bli månadsgivare!

Kattungar, Text: "Vi räddar 2 000 hemlösa djur varje år"

Visste du att det finns tusentals hemlösa husdjur i Sverige? Antingen har de blivit övergivna, gått vilse eller behöver nya hem av andra anledningar. Då agerar Djurskyddet Sveriges fantastiska djur- och jourhem som räddar fler än 2 000 hemlösa sällskapsdjur varje år. Var med och hjälp hundar som Ronja och andra djur att hitta nya hem! Som månadsgivare gör du stor skillnad – 50 kr varje månad bidrar till att djuren på våra djurhem får den mat och omvårdnad de behöver.

Som månadsgivare blir du också automatiskt medlem i Djurskyddet Sverige och får Tidningen Djurskyddet fyra gånger per år.

Anmäl dig redan nu men senast inom 7 dagar – så får du ett gulligt mjukisdjur som tack.

Det är enkelt att bli månadsgivare. Fyll i dina uppgifter nedan, så skickar vi en blankett hem till dig.


Stöd med 50 kr i månaden!

   

  Det kan dröja några sekunder innan du skickas till en tack-sida.
  Vänligen tryck bara en gång på "Skicka".

  Djurskyddet Sverige sparar dina personuppgifter och hanterar dessa
  enligt rådande lagstiftning (GDPR). Läs vår integritetspolicy.

   

  Djurskyddet Sverige har 90-konto vilket innebär att verksamheten kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

   

  Om Djurskyddet

  Ronja fick ett nytt hem!

  Rottweilern Ronja är en av alla de hundar som tack vare ett av våra djurhem fått en ny chans i livet. Hon tvingades tillbringa sin första viktiga tid i livet i en liten bur. Hon hade begränsad tillgång till vatten och fick sällan komma ut. Detta på grund av okunniga ägare.

  Kattungen Figaro fick en andra chans

  Lilla Figaro hittades ensam och svårt medtagen i en trädgård. På benet hade han ett otäckt bitsår som troligtvis kom från ett rovdjur. Men tack vare snabba insatser från Djurskyddet Sigfrid överlevde Figaro och idag lever han ett härligt kattliv!

  Till dig som tack!

  Bli månadsgivare inom 7 dagar så får du en ny kompis på posten! Vi skickar mjukisdjuret till dig när ditt autogiromedgivande har godkänts av banken.